Home Article FeetGlide Skates for Logitech G PRO / G PRO Hero / G102 Prodigy/Lightsync /…
Article

FeetGlide Skates for Logitech G PRO / G PRO Hero / G102 Prodigy/Lightsync /…

เกมมิ่ง

ในปัจจุบันที่วงการเกมก้าวหน้าขึ้นจากแต่ก่อนเป็นอย่างมากและไม่มีทีท่าจะแผ่วลงได้เลย เราได้เห็นการพัฒนาอย่างต่อเนื่องเพื่อให้ผู้เล่นได้สัมผัสประสบการณ์การเล่นเกมที่สมจริงมากยิ่งขึ้น ทั้งผ่านภาพและเสียงที่มีความคมชัด ระบบการเล่นที่เหนือระดับ รวมไปถึงอุปกรณ์ควบคุมการเล่นเกม หูฟัง เก้าอี้ จอมอนิเตอร์ ก็ได้ถูกพัฒนาอย่างต่อเนื่องเพื่อให้สอดคล้องกับระบบเกมมากยิ่งขึ้น Gaming Gear จึงเป็นอุปกรณ์ที่ได้ถูกออกแบบและพัฒนาให้เหมาะสมต่อการเล่นเกมโดยเฉพาะ มีรูปร่าง ดีไซน์ ฟังก์ชันที่คิดมาอย่างดี ให้ผู้เล่นได้ใช้งานเพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการเล่นเกม เกมมิ่งเกียร์แบ่งออกเป็นหลายประเภท สอดคล้องกับอุปกรณ์ในการเล่นเกมที่เราใช้เป็นประจำเช่น คีย์บอร์ดเกมมิ่ง เมาส์เกมมิ่ง หูฟังเกมมิ่ง เก้าอี้เกมมิ่ง

Gaming Gear มีความสำคัญอย่างไร

ในยุคนี้คำว่า E-Sports มีความคุ้นหูมากยิ่งขึ้น การเล่นเกมถือเป็นการแข่งขันชนิดหนึ่ง ไม่ว่าจะจริงจังในระดับร้านเกมหน้าโรงเรียน ระดับกลุ่มเพื่อนไปจนถึงการแข่งขันระดับประเทศ ซึ่งถ้าเราเปรียบการแข่งขันเกมเหมือนกีฬา เกมมิ่งเกียร์ก็เป็นเหมือนไม้แบดมินตันสำหรับนักแบดมินตัน รองเท้าสตั๊ดสำหรับนักบอล รวมไปถึงชุดสำหรับการแข่งกีฬาที่ต้องออกแบบให้เหมาะสมต่อคนใส่เพื่อความคล่องตัวระหว่างแข่งขันมากยิ่งขึ้น เหล่านี้เปรียบเสมือน Gaming Gear ที่ออกแบบมาเพื่อการเล่นเกมโดยเฉพาะ ให้มีดีไซน์ ขนาด น้ำหนักและฟังก์ชันพิเศษที่แตกต่างกันออกไปเพื่อรองรับกับความถนัดของผู้เล่น ส่งผลให้การเล่นมีประสิทธิภาพมากยิ่งขึ้น

Gaming Gear แตกต่างจากอุปกรณ์ทั่วไปอย่างไร

ความแตกต่างของอุปกรณ์ทั่วไปกับ Gaming Gear อาจไม่เด่นชัดมากหากดูเพียงภายนอก เมาส์ก็ยังเป็นเมาส์ อาจมีปุ่มเพิ่มเข้ามาให้เห็น คีย์บอร์ดก็ยังเป็นรางคีย์บอร์ดคล้ายเดิม แต่หากได้ลองใช้งานจริงจะพบความแตกต่างเป็นอย่างมาก เราอาจะได้พบเมาส์เกมมิ่งสำหรับคนถนัดซ้ายที่สามารถเพิ่มหรือลดน้ำหนักของเมาส์ได้เพื่อสอดคล้องกับความถนัดของผู้ใช้งาน ความแม่นยำหรือระยะการคลิกเมาส์ที่ปรับระดับได้ตามเกมที่เล่น หรือคีย์บอร์ดที่มีความเด้งเข้ากับนิ้วเพื่อการเคลื่อนที่ที่รวดเร็ว หูฟังเกมมิ่งที่จับเสียงเดินของผู้เล่นคนอื่นได้ รวมไปถึง เก้าอี้เกมเมอร์ สำหรับชาวเกมเมอร์ที่ออกแบบมาเพื่อให้สามารถนั่งได้เป็นเวลานานๆ โดยไม่ปวดหลังครับ

ข้อดีของ Gaming Gear

อย่างที่กล่าวไปข้างต้น ปัจจุบัน อุปกรณ์เกมมิ่ง มีบทบาทมากในวงการ E-Sports รวมไปถึงผู้เล่นทั่วไปและนักแคสเกมเองก็ต้องการอุปกรณ์ที่เข้ามือ ใช้แล้วถนัดเพื่อการเล่นเกมที่ดีขึ้น เกมมิ่งเกียร์จึงมีการดีไซน์ และออกฟังก์ชันที่หลากหลาย รองรับความถนัดของผู้เล่นแต่ละคน เพราะหากใช้งานเมาส์ที่เบาเกินไปหรือคีย์บอร์ดที่ตอบสนองได้ไม่เร็วพอ ก็อาจนำมาสู่ผลแพ้ชนะของเกมได้เลยครับ

วิธีการเลือกซื้อ Gaming Gear ที่ถูกต้อง

Gaming Gear ออกแบบมาเพื่อความถนัดในการเล่นเกมมากขึ้น การเลือกซื้อจึงจำเป็นต้องให้ผู้เล่นเป็นคนเลือกเองเพื่อให้ได้อุปกรณ์ที่เหมาะสมมากที่สุด อาจเริ่มจากสำรวจตนเองตอนใช้งานอุปกรณ์ที่มีอยู่ตอนนี้ เช่น เมาส์ที่ใช้งานตอนนี้พอดีกับมือหรือไม่ จับถนัดมือขนาดไหน หากนำไปเล่นเกม การบังคับหน้าจอสอดคล้องกับรูปมือหรือไม่ หากเป็นคีย์บอร์ด ต้องดูเรื่องความชอบและเกมที่เล่น บางคนชอบปุ่มที่มีการเด้งสู่มือกลับมา เข้ากับเกมที่ต้องการการบังคับที่แม่นยำ ชอบแบบมีที่รองข้อมือหรือไม่ ถ้าชอบ ชอบนุ่มหรือแข็ง เหล่านี้เป็นความชอบและความถนัดส่วนบุคคล ใครที่กำลังเริ่มมองหา อุปกรณ์เกมมิ่ง ควรเริ่มสำรวจจากอุปกรณ์ที่ใช้งานตอนนี้ว่าพบปัญหาอะไรบ้าง เพื่อนำไปสู่การเลือกซื้อเกมมิ่งเกียร์ที่จะช่วยแก้ปัญหาในจุดนั้นได้ครับ เราไปดูตัวอย่างประเภทของเกมมิ่งเกียร์ ที่กำลังได้รับความนิยมเป็นอย่างมากในปัจจุบันครับ

Gaming Gear. คีย์บอร์ดเกมมิ่ง

คีย์บอร์ดเกมมิ่งถือเป็น Gaming Gear ที่สามารถปรับแต่งการใช้งานได้เยอะมากๆ ตัวคีย์บอร์ดจะสามารถตั้งค่าที่มากกว่าคีย์บอร์ดทั่วไป ทั้งระยะการรับคำสั่ง ความเร็วในการตอบสนอง รวมไปถึงมีให้เลือกสวิตช์ของคีย์แคปที่จะให้ประสบการณ์การกดที่แตกต่างกันออกไป มีไฟ RGB วิบวับให้เข้ากับบรรยากาศการเล่นเกม

รวมแบรนด์อุปกรณ์ Gaming Gear คีย์บอร์ดเกมมิ่งยอดนิยม

สำหรับเพื่อน ๆ ที่กำลังมองหา คีย์บอร์ดเกมมิ่ง (Gaming Keyboard) คู่ใจสักรุ่น แต่ยังไม่รู้ว่าควรจะซื้อสินค้าจากแบรนด์ไหน เช่น Glorious, Razer, Royal kludge ถึงจะได้ใช้งานสินค้าที่มีคุณภาพ ทั้งในเรื่องของความแข็งแรงทนทาน ฟีเจอร์การใช้งานที่ครบถ้วน รับรองว่า อุปกรณ์เกมมิ่ง ที่เราคัดมาให้ ไม่ทำให้ผิดหวังอย่างในแน่อนครับ

อุปกรณ์ Gaming Gear. เมาส์เกมมิ่ง

เมาส์สำหรับเล่นเกมจะถูกออกแบบให้ตรงตามหลักการยศาสตร์เพื่อให้ผู้เล่นจับเมาส์ได้ยาวนานขึ้น ไม่ต้องเกร็งมือจนเกินไป โอบรับอุ้งมือเป็นอย่างดี ส่วนมากจะมีมากกว่า 3 ปุ่ม สามารถตั้งค่าปุ่มลัดเหล่านั้นได้ให้เหมาะสมต่อเกมที่เล่น Gaming Gear อย่างเมาส์จึงเป็นเหมือนอาวุธสำคัญสำหรับการเล่นเกมเลยครับ ยิ่งใช้ถนัดมือก็ยิ่งเล่นได้ดีมากยิ่งขึ้น

รวมแบรนด์ Gaming Gear เมาส์เกมมิ่งยอดนิยม

เมาส์เกมมิ่ง ก็เรียกได้ว่าเป็นเกมมิ่งเกียร์อีกหนึ่งชนิดที่ได้รับความนิยมจากเหล่าเกมเมอร์เป็นอย่างมาก ในปัจจุบันมีรูปแบบการใช้งานที่หลากหลายให้เลือกใช้มากมาย ไม่ว่าจะเป็นขนาด, น้ำหนัก, จำนวนปุ่มกด ไปจนถึงการเชื่อมต่อแบบมีสายและไร้สาย ส่วนจะมีเมาส์เกมมิ่งยี่ห้ออะไรรุ่นไหนบ้างที่น่าสนใจบ้าง ไปดูกันเลยดีกว่าครับ

 • เมาส์ไร้สาย Logitech G Pro X Superlight Wireless Gaming Mouse
 • เมาส์ไร้สาย Logitech G Pro Wireless
 • เมาส์ Zowie S2 Gaming Mouse
 • เมาส์ Glorious Model O- Minus Gaming Mouse
 • เมาส์ Razer DeathAdder V2 Gaming Mouse
 • เมาส์ SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse

Gaming Gear. หูฟังเกมมิ่ง

หูฟังจะเป็น Gaming Gear ที่คนส่วนมากมองข้าม แต่จริงๆแล้วมีความสำคัญเป็นอย่างมาก หูฟังเกมมิ่ง จะให้เสียงที่คมชัดและละเอียดมากกว่าหูฟังทั่วๆไป ให้ผู้เล่นสามารถฟังเสียงสภาพแวดล้อมภายในเกมได้ชัดเจน หากเป็นเกมที่ต้องทราบตำแหน่งและการเคลื่อนไหวของผู้อื่นในเกม หูฟังประเภทนี้จะเหมาะสมมาก ส่วนใหญ่จะติดไมโครโฟนและสามารถควบคุมเสียงได้ผ่านหูฟังโดยตรง เพื่อการเล่นเกมได้อย่างลื่นไหล หูฟังจึงเป็นเกมมิ่งเกียร์ที่สำคัญอีกตัวเลยครับ

รวมแบรนด์อุปกรณ์ Gaming Gear หูฟังเกมมิ่งยอดนิยม

ส่วนหูฟังเกมมิ่ง ก็เป็นอีกหนึ่งใน อุปกรณ์เกมมิ่ง ที่ได้รับการตอบรับจากเหล่าเกมเมอร์เป็นอย่างดี เพราะช่วยให้ผู้ใช้งานสามารถรับฟังเสียงภายในเกมได้อย่างชัดเจน โดยหูฟังเกมมิ่งในปัจจุบันนั้นมีให้เลือกหลากหลายรูปแบบ ไม่ว่าจะเป็นหูฟังเกมมิ่งครอบหู. หูฟังเกมมิ่ง In-Ear ไปถึงถึงหูฟังเกมมิ่งไร้สาย True wireless โดยแบรนด์ Beyerdynamic และรุ่นที่เราแนะนำมีดังต่อไปนี้ครับ

รวมแบรนด์อุปกรณ์ Gaming Gear ชั้นนำระดับโลก ที่คุณไม่ควรพลาด

ด้วยความที่ Gaming Gear นั้นได้รับกระแสตอบรับอย่างล้นหลามในหมู่เกมเมอร์ ทำให้เหล่าแบรนด์ผู้ผลิตชั้นนำต่าง ๆ ได้ทำการผลิตอุปกรณ์เกมมิ่งเกียร์ของตัวเอง ออกมาวางจำหน่ายอย่างมากมายในท้องตลาด ซึ่งแต่ละยี่ห้อนั้นก็จะมีเอกลักษณ์และความโดดเด่นที่แตกต่างกันออกไป เพื่อตอบโจทย์ความต้องการที่หลากหลายของผู้บริโภค โดยผู้ผลิต Gaming Gear ชั้นนำระดับโลกนั้นจะมีแบรนด์อะไรบ้าง เราไปดูกันเลยครับ

Razer แบรนด์ อุปกรณ์ Gaming Gear ที่ไม่ว่าใครก็ต้องรู้จัก ด้วยประเภทของสินค้าที่มีใช้เลือกมากมาย ไม่ว่าจะเป็นหูฟัง, เมาส์, คีย์บอร์ด ด้วยดีไซน์การออกแบบสินค้าที่โดดเด่น ประดับด้วยสัญลักษณ์งูเขียว พร้อมลูกเล่นในการใช้งานที่ครบถ้วน แถมยังมีช่วงราคาให้เลือกซื้อได้อย่างหลากหลาย จึงไม่แปลกใจเลยว่าทำไมแบรนด์นี้ถึงอยู่คู่กับเหล่าเกมเมอร์มาอย่างยาวนาน

SteelSeries ผู้ผลิตเกมมิ่งเกียร์ที่ได้รับความนิยมจากเหล่า Pro Player ระดับโลก มีประวัติศาสตร์ที่ยาวนานกว่า 20 ปี สินค้าที่โดดเด่นคงจะหนีไม่พ้นหูฟังเกมมิ่งซีรี่ส์ Arctis ที่ได้รับความนิยมเป็นอย่างมาก อีกทั้งมีดีไซน์การออกแบบที่สวยงาม และลูกเล่นในการใช้งานที่ตอบโจทย์การเล่นเกมได้อย่างสมบูรณ์แบบ ในราคาที่คุ้มค่า

Logitech G แบรนด์ Gaming Gear ที่แยกออกมาจากบริษัท Logitech ผู้ผลิตอุปกรณ์คอมพิวเตอร์ระดับโลก มีอุปกรณ์ให้เลือกใช้งานมากมาย ไม่ว่าจะเป็นเมาส์, คีย์บอร์ด, หูฟัง ไปจนถึงกล้อง Webcam และอื่น ๆ อีกเพียบ ด้วยการผลิตด้วยเทคโนโลยีขั้นสูง จึงช่วยเพิ่มประสิทธิภาพในการเล่นเกมได้เป็นอย่างดี

HyperX แบรนด์ลูกของ Kingston ผู้ผลิตอุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์และคอมพิวเตอร์ระดับโลก ด้วยจุดแข็งในเรื่องสินค้าคุณภาพสูง ในราคาที่ถูก เมื่อเทียบกับแบรนด์ อุปกรณ์เกมมิ่ง ระดับท็อปอื่น ๆ โดยสินค้ายอดนิยมก็คือหูฟังเกมมิ่งซีรี่ส์ Cloud ที่ได้รับความนิยมจากเหล่าเกมเมอร์เป็นอันดับต้นๆ ในปัจจุบัน

Corsair แบรนด์ อุปกรณ์เกมมิ่ง ที่เริ่มต้นมาจากการผลิตฮาร์ดแวร์และชิ้นส่วนต่าง ๆ ของเครื่องของคอมพิวเตอร์ มีจุดเด่นในเรื่องของผลิตภัณฑ์และสินค้าที่มีคุณภาพสูง แข็งแรงทนทาน โดยมีสินค้าให้เลือกซื้อหลากหลาย เช่น หูฟัง, เมาส์, คีย์บอร์ด Corsair มีดีไซน์การออกแบบที่สวยงามผลิตด้วยวัสดุระดับพรีเมียม พร้อมฟีเจอร์ในการใช้งานที่ครบครัน

สรุป อุปกรณ์เกมมิ่ง ควรค่าแก่การลงทุนหรือไม่

ใครที่มี อุปกรณ์เกมมิ่ง Gaming Gear อยู่แล้วคงทราบถึงความสำคัญของมัน ที่มีผลอย่างมากต่อการเล่นเกม ผลแพ้ชนะที่อาจเปลี่ยนได้หากได้ใช้งานเมาส์หรือคีย์บอร์ด ที่มีการตอบสนองไวและเข้ามือ ทาง Mercular ที่เข้าใจนักเล่นเกมทุกท่านจึงมีสินค้าสำหรับเกมเมอร์ที่จะเป็นตัวช่วยให้การไต่แรงค์ไม่มีปัญหาด้วยสินค้าเมาส์และคีย์บอร์ดสำหรับเกมมิ่ง ประสานงานทีมในเกมได้รวดเร็วและฟังเสียงฝีเท้าศัตรูได้ชัดเจนผ่านหูฟังเกมมิ่ง และนั่งได้ยาวนานหลายชั่วโมงโดยไม่ปวดหลังด้วยเก้าอี้เกมมิ่ง ใครที่กำลังมองหาเกมมิ่งเกียร์เหล่านี้เพื่อได้รับประสบการณ์การเล่นเกมที่ดียิ่งขึ้น Mercular มีเกมมิ่งเกียร์ให้เลือกหลากหลายแบรนด์ หลากหลายประเภท รับรองว่าตอบโจทย์เหล่าเกมเมอร์ได้อย่างครบถ้วนแน่นอนครับ

FeetGlide Skates for Logitech G PRO / G PRO Hero / G102 Prodigy/Lightsync / G203 Prodigy/Lightsync (FG-005)

Pure polished PTFE material gives your gaming mouse an unrivaled level of glide.

Precision and control

The use of Teflon feet provides full control over the movement of the mouse on the working surface. Both with sweeping movements and with minimal mouse movement. It is now easier to achieve maximum cursor precision.

High quality materials

Only 100% pure PTFE material is used in the production of glides. As well as specially selected glue, which ensures reliable fixation of glides, and no residue removal.

High resource

The thickness of the material is selected individually for each mouse model in such a way as to provide the maximum resource of use, without violating the usual lift-off distance of the sensor.

Teflon mouse feet for the Logitech G102 Prodigy, G102 Lightsync, G Pro mouse are consumables for the most popular devices.

A set of skates for mice Logitech G PRO, G PRO Hero, G102, G203 will be useful to hundreds of thousands of users, and this is at least. Indeed, in this type of case almost all the best-selling gaming mice of the Swiss brand Logitech fit.

Models G102 and G203 were originally produced in the Prodigy revision. Being at the initial price level of the range of the manufacturer’s game manipulators, for a long time they occupied the leading positions in hit lists in a large number of countries in Europe, the CIS and Asia. The mouse uses a reliable optical sensor with a sensitivity of 8000 DPI, which is enough to satisfy the needs of 95% of gamers.

The difference in marking – G102 and G203 is due to different sales markets.

After a while the mice went through some updates and began to be called G102 Lightsync and G203 Litesync, respectively. The main update that the models received during the restyling is a proprietary RGB backlight with full control, which is called Litesync. The price of manipulators after the upgrade has remained unchanged, so the popularity among users has only grown.

G Pro X Superlight SKATES check! ESPORTS TIGER ICE vs BTL VANCER!!!!

The G Pro, despite the identical body, was intended for the more discerning gamers. The difference was created by the more efficient and advanced 12,000 DPI PixArt 3366 sensor. And in the G Pro Hero has been replaced with an even more advanced optical sensor Hero (16,000 DPI).

One set of FeetGlide replaceable feet for Logitech G Pro, G102, G203 will be able to extend the efficient and comfortable use of all the above models.

Instruction

Check and compare the size and shape of your mouse feet with with one of FeetGlide. Make sure is it identical.

Remove the old mouse feet. Remove any remaining adhesive on the surface.

Degrease the surface with the supplied wipe. Then dry the surface.

Carefully remove the protective layer from the adhesive side. Do not touch the adhesive surface.

Place the new mouse feet sequentially to the right place. Press the mouse on a flat surface for about 30 seconds.

Done! Enjoy superb glide of your mouse.

FAQ

If I haven’t found any skates for my mouse model?

There is a huge assortment of gaming mice on the market now. Some of them don’t find a large number of consumers, while others are sold in millions of copies. We closely follow the development of the market and the updating of the model lines of the leading manufacturers. Nevertheless, it’s very difficult to keep up with everything. If you haven’t found any glides for your mouse in our catalog – don’t be discouraged. Just write us a request for feedback. We’ll definitely consider your request and, most likely, we’ll expand our assortment with the mouse feet you need.

Will the lift-off distance of the mouse be violated when changing glides?

The thickness of the FeetGlide is designed separately for each mouse model. In most cases it’s slightly larger than the factory feet with which the mice are originally sold. But this difference is in tenths of a millimeter and will not affect the lift-off distance of the mouse. But this has a positive effect on increasing the resource of the skates.

In addition, most actual gaming mice have an adjustable lift-off distance.

Is there some kind of film on the working side of the glides?

Not. there is no transparent film on the working side of the mouse feet. Only the back, adhesive side of the glides is covered with a paper layer.

Is it possible to glue glides incorrectly and what to do about it?

When installing the glides, you may miss the mark and not ideally fall into the contour of the corresponding groove. No problem. If you immediately pay attention to this, then you can immediately correct the situation. The glue used on the back of the skates takes some time to fix. And if you immediately correct the position of the glide to the correct one, then no problems will arise.

Why are the glides in white only?

The color of the legs is determined by the natural color of the PTFE (polytetrafluoroethylene) material from which it is made. We use only 100% pure PTFE material in production, as it has the lowest coefficient of friction, and therefore the best sliding. Any additives, including paint, impair these properties.

How long do FeetGlide mouse feet wear out?

Teflon mouse feet are consumable items. When used it gradually wears off, such are the properties of the material. We cannot answer how quickly the glides will be erased in your case, since it depends on a number of points: the type of surface used, the individual characteristics of using the mouse, the intensity of use.

In any case you’ll always find two sets of glides inside the FeetGlide package.

reviews for FeetGlide Skates for Logitech G PRO / G PRO Hero / G102 Prodigy/Lightsync / G203 Prodigy/Lightsync (FG-005)

отлично стали на 102 продиджи, нет ощущения что мышка парит в воздухе. По скольжению все отлично – посмотрим как покажут себя на дистанции. В комплекте было все необходимое, поставил все с первого раза.

Доставили быстро, наклеил на свою G102 и вообще доволен – скользит лучше, чем оригиналы, в запасе есть еще один комплект.

Дуже сподобались ці глайди, мишка ковзає добре, нічого не чіпляє. Встановив швидко і таке відчуття, що придбав нову мишу.

Logitech G 102 Prodigy Optical Gaming mouse with 16.8m LED colors, Built-in Storage Capability for PC/Mac

Play to your full potential by being more accurate than you’ve ever been before. G102 features a new sensor designed in the USA and manufactured in Switzerland. The 200-6000 DPI sensor delivers incredible accuracy, tracking speed and consistency for better control no matter your style of gameplay. The consistency and accuracy of the sensor means you can start training your muscles to aim by feel, not just sight.

Changing DPI settings from defaults requires Logitech gaming software.

Classic Design

G102 is inspired by the classic lines and simple construction of the legendary Logitech G100S Gaming Mouse. Beloved by gamers worldwide and a favorite of esports pros, it’s a familiar design we have reimagined and optimized from the inside-out for versatility, durability and comfort for everyday use.

Gaming-Grade Performance

G102 Prodigy communicates at up to 1000 reports per second or 8 times faster than standard mice. This means when the mouse is moved or clicked, the on-screen response is near-instantaneous.

Advanced Button Tensioning

Advanced button tensioning keeps the left and right mouse buttons primed to click, reducing the force needed to click and delivering exceptional click feel, response and consistency.

feetglide, skates, logitech, hero, g102

Quality and Experience you can Trust

Legendary Logitech quality.

For more than 30 years, Logitech has been leading innovation and advancements in the audio, office and gaming technology spaces. Logitech’s high-quality products FOCUS on the experience and help you realize your full potential. Each piece of gaming gear is designed and tested in our state-of-the-art research and development labs, and held to the highest performance standards to bring you the optimal gaming experience.

Programmable RGB Lighting

Chose from up to 16.8 million colors.

Choose from a palette of up to 16.8 million colors and different brightness levels to match your style, system or environment. Download Logitech Gaming Software to get access to over 300 game profiles and intelligent illumination that responds to your in-game actions.

Changing lighting settings requires Logitech gaming software.

G102 PRODIGY

Play to your full potential by being more accurate than you’ve ever been before. G102 features a new sensor designed in the USA and manufactured in Switzerland. The 200-6000 DPI sensor delivers incredible accuracy, tracking speed and consistency for better control no matter your style of gameplay. The consistency and accuracy of the sensor means you can start training your muscles to aim by feel, not just sight.

Classic Design

G102 is inspired by the classic lines and simple construction of the legendary Logitech G100S Gaming Mouse. Beloved by gamers worldwide and a favorite of esports pros, it’s a familiar design we have reimagined and optimized from the inside-out for versatility, durability and comfort for everyday use.

Gaming-Grade Performance

G102 Prodigy communicates at up to 1000 reports per second – or 8 times faster than standard mice. This means when the mouse is moved or clicked, the on-screen response is near-instantaneous.

Advanced Button Tensioning

Advanced button tensioning keeps the left and right mouse buttons primed to click, reducing the force needed to click and delivering exceptional click feel, response and consistency.

Quality And Experience You Can Trust

Legendary Logitech quality

For more than 30 years, Logitech has been leading innovation and advancements in the audio, office and gaming technology spaces. Logitech’s high-quality products FOCUS on the experience and help you realize your full potential. Each piece of gaming gear is designed and tested in our state-of-the-art research and development labs, and held to the highest performance standards to bring you the optimal gaming experience.

Programmable RGB Lighting

Chose from up to 16.8 million colors

Choose from a palette of up to 16.8 million colors and different brightness levels to match your style, system or environment. Download Logitech Gaming Software to get access to over 300 game profiles and intelligent illumination that responds to your in-game actions.

Six Programmable Buttons

Customize for more control

Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse can be used directly out-of-the-box, or can be fully configured using Logitech Gaming Software. Advanced users can configure any of the 6 buttons to simplify in-game actions

On-The-Fly Dpi Shifting

On-the-fly DPI shifting lets you switch between up to 5 sensitivity settings (4 default), from a pixel-precise 200 DPI for sniping) to a lightning-fast 6000 DPI.

Onboard Memory

Take your settings with you

Save your preferences to the onboard memory on the mouse and use it on any PC you take it to with no need to install software or reconfigure your settings on the new PC.

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, USB port, Internet connection for additional software downloads.

Tracking Resolution: 200. 8,000 dpi Maximum speed: 25G Max speed: 200 ips Tested on the Logitech G240 Gaming Mouse Pad. Fast response to data formats USB: 16 bit / axis USB reporting rate: 1000 Hz (1ms) Microprocessor: 32-bit ARM The flow coefficient of dynamic friction: 0.1 μ (k) coefficient of static friction: 0.16 μ (s) Tested on a wooden desk Durable Button (Left / Right): 10 Million PTFE Secondary Click : 250 Kilometers Physical Features Height: 116.6 mm Width: 62.15 mm Depth: 38.2 mm Weight: 85 g Mouse only Length of cable: 2 meters

2-Year Limited Warranty for Hardware

Price, feature and specifications are subject to change without notice

Logitech G102 Prodigy Programmable RGB Gaming Mouse

KEY FEATURES

GAMING-GRADE PERFORMANCE

G102 reports 1,000 times per second, 8x faster than standard mice. This means when the mouse is moved or clicked the onscreen response is virtually instantaneous.

CLASSIC DESIGN

G102 is inspired by the classic design of the legendary Logitech G100S Gaming Mouse. Beloved by gamers worldwide and a favorite of esports pros, it’s a classic design that we’ve re-engineered and optimized from the inside-out to be lightweight, durable and comfortable.

GAMING GRADE SENSOR

Play to your full potential with a mouse that offers 200 to 8,000 DPI delivering incredible accuracy, tracking speed and consistency. You’ll get improved control no matter your style of gameplay 1 Advanced features require Logitech Gaming Software, available for download at logitechg.com/downloads.

MECHANICAL BUTTON TENSIONING

Mechanical button tensioning uses metal springs to help keep the left and right mouse buttons primed to click, reducing the force needed. Combined with individual left and right buttons, it enhances the consistency and delivers exceptional click feel and response.

LIGHTSYNC RGB

LIGHTSYNC technology provides next-gen RGB lighting that synchronizes lighting and game profiles with your content. Customize from a full spectrum of approximately 16.8 million colors and synchronize lighting animations and effects with your other Logitech G devices. Customize it all quickly and easily using Logitech Gaming Software (LGS).

SIX PROGRAMMABLE BUTTONS

Logitech G102 can be used directly out-of-the-box, or can be fully configured using LGS. Advanced users can configure any of the 6 buttons to simplify in-game actions.

ON-THE-FLY DPI

On-the-fly DPI shifting lets you toggle between two sensitivity settings with a click, from pixel-precise 250 DPI targeting to speedy 2,500 DPI movement. Use LGS to customize the DPI settings to fit your style of play. Also, DPI cycling lets you choose from up to five DPI settings while in-game.

ONBOARD MEMORY

When you take your G102 with you, your custom settings come along. By saving your preferences to the onboard memory using Logitech Gaming Software you can use it on another PC with no need to install software or reconfigure your settings.

SPECIFICATIONS

 • Height: 116.6 mm
 • Width: 62.15 mm
 • Depth: 38.2 mm
 • Weight: 85 g mouse only
 • Cable length: 2.10 m
 • Resolution: 200. 8,000 dpi
 • Zero smoothing/acceleration/filtering
 • Max. acceleration: 25 G2Tested on Logitech G240 Gaming Mouse Pad
 • Max. speed: 200 IPS3Tested on Logitech G240 Gaming Mouse Pad
 • USB data format: 16 bits/axis
 • USB report rate: 1000 Hz (1ms)
 • Microprocessor: 32-bit ARM
 • Buttons (Left / Right): 10 million clicks
 • PTFE Feet: 250 kilometers
 • Onboard memory: 1 profile
 • LIGHTSYNC RGB: 1 zone
 • Non-braided cable
 • Mechanical Button Tensioning System
 • Windows 7 or later
 • macOS 10.11 or later
 • Chrome OSTM
 • USB port
 • Internet access for Logitech Gaming Software (optional)
feetglide, skates, logitech, hero, g102
 • G102 Gaming Mouse
 • User documentation

Refund Policy

Compro System believes in making online shopping a phenomenal experience centred around you, so you can enjoy complete satisfaction along with the impeccable level of service. That’s why we believe you have every right to have your product checked, and, if needed, replaced. Because at Compro System,

“If You’re Not Happy, We’re Not Happy.”

Returns Our policy lasts 7 days. If 7 days have gone by since your purchase, unfortunately, we can’t offer you a refund or exchange.

To be eligible for a return, your item must be unused and in the same condition that you received it. It must also be in the original packaging.

Compro System replacement policy is valid for 2 situations/circumstances:

 • In case you are delivered the wrong product.
 • In case the product delivered to you has some defect or issue.

Note: Change of mind is not acceptable as a reason for return.

feetglide, skates, logitech, hero, g102

However, to complete the replacement of your product, the product should be:

 • Undamaged, unused and in the condition in which it was received
 • The parcel contains its original product packaging, manufacturer’s containers, documentation, warranty cards, manuals, and all accessories that came in or attached to the product when ordered.
 • None of the items mentioned above, including the product itself, is defaced or marked in any way, shape, or form.

Refunds (if applicable) Once your return is received and inspected, we will send you an email to notify you that we have received your returned item. We will also notify you of the approval or rejection of your refund. If you are approved, then your refund will be processed, and a credit will automatically be applied to your credit card or original method of payment, within a certain amount of days.

Late or missing refunds (if applicable) If you haven’t received a refund yet, first check your bank account again. Then contact your credit card company, it may take some time before your refund is officially posted. Next, contact your bank. There is often some processing time before a refund is posted. If you’ve done all of this and you still have not received your refund yet, please contact us at info.comprosystem@gmail.com

Sale items (if applicable) Only regular priced items may be refunded, unfortunately, sale items cannot be refunded.

I Tried the Superglide Glass Mouse Skates

Exchanges (if applicable) We only replace items if they are defective or damaged. If you need to exchange it for the same item, send us an email at info.comprosystem@gmail.com and send your item to our address.

You will be responsible for paying for your own shipping costs for returning your item. Shipping costs are non-refundable. If you receive a refund, the cost of return shipping will be deducted from your refund.

Depending on where you live, the time it may take for your exchanged product to reach you may vary.

If you would like any further clarification about our return replacement policy, feel free to Whatsapp us at 03208289143 or email us at info.comprosystem@gmail.com.

Author

Kerariel

| Denial of responsibility | Contacts |RSS